Lasergamen

Naast de reguliere speeltoestellen beschikt de speeltuin ook over de gelegenheid om te lasergamen (max. 10 personen tegelijk). De speeltuin is ingericht met meerdere verstopplaatsen en schuilhoekjes om het lasergamen extra leuk te maken. Lasergamen is voor leden op aangegeven dagen te doen. Daarnaast is het te huur in combinatie met de speeltuin en het speeltuingebouw. Klik hier voor meer informatie over de verhuur.

Hieronder enkele voorbeelden van verschillende lasergame spellen die u kunt doen met onze laser tag producten.

Knockout lasergamen
De spelers proberen zo lang mogelijk in het spel te blijven. Als een speler geen levens meer heeft dan verlaat hij het spel. Het spel gaat net zo lang door dat er nog maar één speler over is.

VIP spel
Maak verschillende teams. Wijs bij elk team een VIP (very important person)  aan. Deze VIP dient herkenbaar te zijn voor de tegenstanders. Je moet de VIP van je team beschermen. Zodra je VIP geen levens meer heeft is je team uitgeschakeld. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.

Targetspel
Verstop meerdere targets in het veld. Laat de teams 10 a 15 minuten spelen. Het team met de meeste targets in zijn teamkleur heeft gewonnen. Als een speler geen levens meer heeft moet de speler eerst naar een bepaald punt van het speelveld toe voordat hij weer nieuwe levens mag krijgen.


Bekijk onderstaande video voor een beknopte uitleg,

Uitleg Lasergame