Nieuws‎ > ‎

Burendag 2018

Geplaatst 11 sep. 2018 11:47 door Speeltuin Noord

Zaterdag 22 September is het weer zover. Burendag! Naast dat we het speelseizoen willen afsluiten, willen we ook graag burendag vieren. Kortom Iedereen is Welkom!

Dit jaar hebben wij weer een aantal leuke dingen op het programma:

Een rondrit in een oude brandweerwagen. Wie wil dit nou niet??? Ook dit jaar komt er een oude brandweerwagen van het brandweermuseum om een aantal rondritten doen. Gewoon instappen en genieten!

Daarnaast is er het jaarlijkse volleybal toernooi. Net zoals vorig jaar een 3 tegen 3 toernooi. Iedereen mag inschrijven. Je kunt je inschrijven als team (minimaal 3 personen), maar ook als persoon. Ken je verder niemand? Geen probleem, gewoon inschrijven. Wij zullen de teams samenstellen. Zo maken we er samen een leuke dag van. Inschrijven voor het volleybaltoernooi kan hier.
Er zullen voorrondes gespeeld worden. Vervolgens zullen de nummer 1 en 2 tegen elkaar spelen voor de wisseltrofee. Nemen jullie hem dit jaar mee naar huis?

Verder zal natuurlijk de speeltuin geopend zijn en zal ook ons spelpakket klaar liggen. Uiteraard is alles deze dag gratis.

 

Graag tot de 22e tussen 13.30 en 17.00 in Speeltuin Noord Borculo!


Comments