Vrijwilligers

Tuinonderhoud

Heb jij groene vingers en vind je tuinieren leuk en een kleine moeite en wil je geen vastigheid? Dan is deze pagina zeker iets voor jou!

Wij zien op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij ons in de speeltuin onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Materiaal is meer dan voldoende aanwezig. de handjes missen we nog.

Je bent altijd welkom en hoeft je nergens toe verplicht te voelen. De sleutel is altijd aanwezig en je kunt gaan wanneer je wilt. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Kanten grasvelden bijwerken
  • Snoeien
  • Onkruid wieden in de tuingedeeltes en tussen het straatwerk
  • etc.

Toch iets meer regelmaat? geen probleem. Wij hebben ook een aantal werkzaamheden met verantwoordelijkheden, waarvan de speeltuin en je mede onderhoudsmensen verwacht dat deze uitgevoerd worden. Deze werkzaamheden bestaan uit:

  • Grasmaaien (1 a 2 keer volgens een rooster)
  • Onkruid uit de zandbakken halen (door middel van een bak adopteren. er zijn in totaal 5 bakken
  • etc.

Interesse? stuur een e-mail naar speeltuinnoord@gmail.com.


Schilderen

Goed met een kwast en nog wat momenten die ingevuld kunnen worden?

Na het speelseizoen willen wij de gehele speeltuin en het gebouw voorzien van een nieuwe lak. Materiaal is aanwezig, handjes missen we nog.

Interesse? stuur een e-mail naar speeltuinnoord@gmail.com.


Opassen

Omdat wij het beste willen voor onze kinderen, bieden wij begeleid spelen aan. Dit houd in dat er tijdens de openingsuren, altijd een volwassene aanwezig is. Deze volwassenen zijn echter lastig te vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die hier voor open staan. Wil je echter geen vastigheid? geen probleem. Meld je aan voor de app groep (whatsapp vereist) en krijg hierdoor altijd te horen wanneer er vanwege ziekte of vakantie iemand uit valt. Het is dan mogelijk om deze dienst over te nemen. Toch meer regelmaat? een vaste dag c.q.dagen krijgen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Interesse? stuur een e-mail naar speeltuinnoord@gmail.com.