Vrijwilligers‎ > ‎

Medewerker onderhoud

Vind u het ook zo fijn om in de buitenlucht te werken? En tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het speelplezier van de kinderen (in de buurt)? Kom dan onze onderhoudsploeg versterken! Naast sociale contacten (gezelligheid!) kunt u hiermee bijvoorbeeld (werk)ervaring opdoen of vaardigheden (taal/samenwerken/verantwoordelijkheid) versterken. U dient wel zelfstandig te kunnen werken. Zonder onderhoud, kunnen we de speeltuin niet netjes en veilig houden. Als medewerker van de onderhoudsploeg bent u dus van grote waarde voor de speeltuin.
Taakomschrijving
De onderhoudsploeg is verantwoordelijk voor zowel het onderhoud van het groen in de speeltuin, als voor het klein onderhoud aan de speeltoestellen, skelters en fietsjes. De taken worden onderling verdeeld op basis van interesse en ervaring/aanleg. Waar de een het fijner vindt om gras te maaien en bladeren te harken, gaat de ander de skelter repareren.
Kortom er is werk genoeg en vast iets te vinden wat bij u past!

Wat kost het u?
De onderhoudsploeg werkt in principe het gehele jaar door (bij goed weer) op dagen/tijden welke u het beste uitkomen. U bent altijd welkom en hoeft u nergens toe verplicht voelen. De sleutel is altijd aanwezig en u kunt gaan en staan wanneer u wilt.

Wat krijgt u ervoor terug?
Een gezellige, actieve dag/ochtend in de buitenlucht! Eer van uw werk, want zonder de onderhoudsploeg kan de speeltuin wel sluiten, en een warm welkom in een zeer enthousiaste groep
Naast gezelligheid kunt u hiermee natuurlijk ook (werk)ervaring opdoen en/of specifieke vaardigheden mbt het onderhoud of zelfs algemenere vaardigheden zoals taal/samenwerken/ verantwoordelijkheid versterken.
Daarnaast krijgt u bij een inzet van minimaal 5x per jaar (dit kan bestaan uit toezicht houden en/of het begeleiden van activiteiten en/of tuinouderhoud), het jaar erop het gezinslidmaatschap volledig gratis.

Heeft u vragen of wilt u zicht direct aanmelden als medewerker onderhoudsploeg? Stuur ons dan een e-mail; speeltuinnoord@gmail.com